Wednesday, 6 January 2016

instant shawl cantik untuk muslimah



Kenapa la susah nak cari shawl yang labuh... Kalau ada pun tak menepati citarasa pulak.. Bila pakai yang senteng mula la rasa tak selesa... Tarik situ.. Tarik sini... Semua xbetul jadinya.... Mood pun larikkk ... Jangan main-main... Perempuan ni kalau ada masa tudung tak jadi.. Satu hari dia emo tau... 🌾🌾🌾
Haaa apa kata cuba shawl dhia by ainonkaman ni.. Less pin dan mudah sangat pakai tau.. Dua kali sarung dah siap!! Ukuran panjang nya 0.7X2meter ... So, yang mana satu pilihan hati? Jom dapatkan diwww.ainonkaman.com

Ainonkaman.. Butik Muslimah Pilihan Anda..

facebook: ainonkaman
instagram : ainonkaman
call @ whatsapp : 012.673.1441 / 013.240.1442

stokin untuk muslimah



Selalu beli stokin mesti jarang dan nampak kaki..bila dah jarang confirm xboleh bawa solat kan?..
Bila jalan2 kat shopping mall mesti nak singgah solat dulu..
Kain telekung biasa tak cukup sebab kebiasaaanya orang ramai di surau mall tu..Yela surau dalam mall kan..faham2 lah..
So..inisiatif lain solat tanpa telekung lah jawabnya sebab baju yang di pakai dah ‘solat ready’..
Tapiiiiiii..stokin pulak jarang..alahaiii spoil betul. Alamatnya kenalah tunggu turn untuk dapatkan telekung.
Biasa jadi macam ni kan. Betul tak?!!
Jadi sebagai jalan penyelesainnya..Candysock lah!! Nak yang skin colour & warna hitam saja pun ada tau..
=======================
Ciri2 Yang Best Dengan Stokin Ni
=======================
✓ Antara stokin kami yang BEST SELLER like emoticon
✓ Comel di kaki
✓ Kain Lycra
✓ Kain sejuk dan sangat selesa
✓ Tidak jarang
✓ Sangat lembut
✓ Kain ringan
✓ Panjang hingga betis
✓ Sesuai dipakai semasa solat, jalan2, di dalam pejabat & apa jua aktiviti anda
✓ Terdapat 3 jenis : Bercorak | Hitam | Coklat
✓ Boleh beli secara runcit dan borong
♛-♛-♛-♛-♛-♛-♛-♛-♛-♛
BUTIK : NO.126, JALAN 3, BATU CAVES CENTREPOINT.
Inbox FB kami dengan klik link di bawah :
https://www.facebook.com/messages/385450781596259
Call/Sms/Whatsapp
03.6189.1441
012.673.1441
013.240.1442


Ainonkaman... Butik Muslimah Pilihan Anda....

baju menyusu best di ainonkaman



♛ Mahukan baju kurung yang ringkas, tanpa banyak corak tetapi nampak cantik?
♛ Nak pakai baju sedondon untuk ke kenduri rakan karib atau saudara mara?
♛ Susah nak cari Baju Kurung untuk ibu yang menyusu?
=====================
This is it! Baju Kurung Riau By AinonKaman...Kainnya sangat sejuk dan sesuai untuk ibu yang menyusu. Perfecto!
=====================
jom shopping di www.ainonkaman.com atau instagram : ainonkaman

Ainonkaman... Butik Pakaian Muslimah Pilihan Anda...

shawl paling cantik dan best di ainonkaman

=======================
Ciri-Ciri Best Shawl Dhia (>‿◠)
=======================
✔ Pinless- Instant Shawl Dengan 2 Muka
°
✔ Cepat | Mudah | Cantik
°
✔ Jahitan Tepi Yang Rapi, Kemas & Halus
°
✔ Mudah Dibentuk Pada Bahagian Muka
°
✔ Adjustable Shawl (Labuh / Standard Size)
°
✔ Saiz : 0.7m x 2m
°
✔ High Quality Chiffon
°
✔ Harga Mampu Milik Hanya RM41 Sahaja
======================
Call/Sms/Whatsapp
03.6189.1441
012.673.1441
013.240.1442
♛Ⓕ̲Ⓐ̲Ⓢ̲Ⓣ̲ ̲Ⓞ̲Ⓡ̲Ⓓ̲Ⓔ̲Ⓡ̲♛
WEBSITE: www.ainonkaman.com / INSTAGRAM : ainonkaman
======================

ainonkaman... butik muslimah pilihan anda....

shawl best dan labuh



❝Best! Kain sejuk n tak mudah kedut❞

Antara testimoni dari customer kesayangan kami..Shawl Zara masih berbaki beberapa helai sahaja lagi tau. Memang best pun Shawl Zara ni sebab it's INSTANT SHAWL‼ Make sure uolls ada sehelai. Sarung sekali n SIAP!


Ainonkaman... Butik Muslimah Pilihan Anda....

Tuesday, 10 November 2015

Borong handsocks dengan AinonKaman


Mencari bisnes dengan modal yang rendah???
✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯
Berminat nak menjadi salah seorang pemborong???
✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯
Dengan harga serendah RM5??? 
✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯-✯
Tiada yang MUSTAHIL  Nak beli untuk diri sendiri pun boleh. Handsock Cotton Lace AinonKaman superr elastik. Cantik, selesa & tidak panas utk dipakai sepanjang hari. Kami beri harga yang comel2 je untuk akak2 comel di luar sana..Jom amalkan sunnah Nabi dengan berniaga...dapat saham di dunia & akhirat..
✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿
Ciri-Ciri Handsock Cotton Lace by Butik Ainonkaman
✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿
☑ Material : Cotton
.
☑ Panjang : 23cm
.
☑ FREE SIZE
.
☑ RM15/PC
.
☑ Harga Borong Dengan Serendah RM5
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
✿BUTIK : NO.126, JALAN 3, BATU CAVES CENTREPOINT✿
 Call/Sms/Whatsapp 
03.6189.1441
012.673.1441
013.240.1442